Coo7 is meer dan onderzoek……………

Als Coo7 geloven wij dat een juiste geesteshouding je leven kleurt, je krachtig maakt en je als mens stevig wortelt. Natuurlijk ondersteunen je persoonskenmerken in het bereiken hiervan, maar je kunt ze zelf ook voor een groot deel positief beïnvloeden en wel vanuit de zogenaamde 3 G’s.

De 3 G’s zijn organische, elkaar versterkende en daarmee onvoorwaardelijk aan elkaar gekoppelde factoren.

Waar staan ze voor?

Global: openheid, het vermogen om niet alleen contacten te leggen in je onmiddellijke omgeving, maar ook daarbuiten.
Good: indicatie van ethiek en moraliteit, hoe voorkomend je bent richting anderen
Grit: uithoudingsvermogen, jij gaat door waar anderen stoppen.

Daarnaast geloven wij in practice what you preach! en is onderwijs ons “ding”. Vandaar onze keuze om sponsor te worden van:


`De laatste kans voor een straatkind'

Wat doet Umthombo?

In Durban Zuid-Afrika staat het gebouw van Umthombo, een project dat zich hard maakt en vecht voor de vele straatkinderen die Durban kent. Het staat dan ook midden in het slechtste gedeelte van de stad, daar waar de straatkinderen leven en overleven.

Umthombo biedt de straatkinderen laagdrempelig hulp op alle mogelijke manieren. Van een maaltijd tot het naar huis brengen van een kind. Ook heeft Umthombo een aantal programma’s gecreëerd waarbij de kinderen op positieve wijze van de straat worden gehouden en er aan het zelfvertrouwen van de kinderen wordt gewerkt. Het gaat hier om een surf-, voetbal-, ART- en handwerkprogramma en natuurlijk een onderwijsprogramma.

Straatkinderen van Durban: Van kansloos naar kansrijk, mede dankzij u !